Fotos del Líban


Us poso aquí l’enllaç als diferents àlbums de fotos que he anat penjant a Picasa. Quan vaig començar el bloc la majoria de fotografies les havia fet el meu germà (el Jaume Canet) però amb el temps n’he anat penjant de noves. Espero que us agradin i puguin animar a algú a viatjar a aquest país, que val la pena!




Fins aquí les fotos del Jaume…



5 Responses to Fotos del Líban

  1. Paul ha dit:

    hola que tal….he descuvert la teve pagina per accident, soc libanès i viu a Manresa , fa 6 anys que estic aqui, i fa 10 anys que he deixat el Liban i no he tornat encara…m’agradat molt el teu blog i me ha emocionat molt tanbe, no em recordaba d’algun lloc i m’ha fet molta illusio torna a veural…..moltes gracias per la tava pagina i si encara estas al Liban….que disfrutis molt d’aquet pais…

    • ferrancanet ha dit:

      Paul, ben vingut! Ja ets el segon libanès resident a Manresa que apareix pel blog… Per si no ho sabies, la meva família ve de Manresa, i últimament hi estan tornant. Jo mateix m’hi he passat uns quants estius quan era petit!

      Jo estic disfrutant molt d’aquest meravellós país. Espero que tu puguis fer el mateix amb el meu, i que ben aviat puguis venir cap aquí per a recordar vells temps!

  2. natalia ha dit:

    Hola Ferran, som una parella de Tarragona que estem valoran la possibilitat de vistiar el Líban a finals de septembre. Ens recomanes alguna web (a part de la teva) per preprar el viatge???? Pel que fa a les precaucions imagino que informació+sentit comú i poca cosa més….Gràcies

    • ferrancanet ha dit:

      Hola Natalia,
      la veritat és que porto dos anys desconnectat del blog, i no et sabria dir una pàgina per preparar el viatge. Si et refereixes a “situar-se”, aquí trobaràs alguna informació que pot servir-te; però si vols una preparació més concreta (vols, hotels o similars) no et puc ajudar massa.
      Pel tema “precaucions”, efectivament: sentit comú, informació i, en la mesura del possible, algun contacte libanès.
      Tingueu en compte que a mitjans de setembre hi haurà la visita de Benet XVI al Líban (del 14 al 16, si no m’equivoco).
      Esperem que la situació no empitjori i pugueu gaudir d’aquest fantàstic país.

Deixa un comentari