Les aparences enganyen (sovint)


Un basc, un català i un gallec...

Ja se sap que les coses no són sempre el què semblen, que les aparences enganyen. El mateix es pot dir per les persones: no sempre la gent és tal com sembla vist des de fora. I el mateix es podria dir dels països. Les aparences poden enganyar. Però també ens pot passar que s’interpretin les coses malament, o simplement que la imatge que nosaltres tenim sigui totalment falsa, independentment de l’aparença…

La fotografia d’avui està agafada pels pèls, però també es pot considerar com un exemple del què acabo de dir: les aparences enganyen… ja que els de la fotografia no tenen res d’oriental, ni d’àrab. És l’acomiadament que vaig tenir abans de marxar l’última vegada. I tot culpa del personatge de la dreta, que podríem considerar com una autèntica cabra boja, capaç de qualsevol cosa. Si avui us parlo d’això és perquè, com podeu imaginar, hi ha poca cosa a dir del Líban, o poques novetats, i he aprofitat per penjar la foto, i buscar una excusa qualsevol. És veritat que alguns poden pensar que la gent, al Líban, van vestits com els de la foto… doncs bé, és com la gent que pot pensar que a Espanya la gent va amb el barret mexicà (quan en realitat només l’utilitzen a Mèxic, com tothom sap…) i vestits de bailaor o torero. Això sí, qui ve a fer de turista ho compra, perquè té més gràcia que comprar-se la roba que porten actualment els libanesos…!

El Líban ha estat inclòs en la llista de 14 països que cal controlar especialment per entrar als EEUU. Suposo que és lògic, però facilita que la gent pensi que aquí la gent, pels carrers, porta el kalashnikov i el armilla antibales… Els tòpics poden arribar a ser pesats, a més de falsos!

5 Responses to Les aparences enganyen (sovint)

 1. vic ha dit:

  Hola,
  Estic a Sao Paulo per negocis i et veig molt espabilat i jove fent gresca de any nou. Endevant i els millors desitjos per a l’any nou.
  vic

 2. ferrancanet ha dit:

  Vic!! Per Sao Paulo… veig que estàs igual! Un molt bon any 2010 també per a les terres igualadines (suposo que a Sao Paulo hi estaràs només uns dies…!)

  Una abraçada!

 3. unica.lu ha dit:

  el començament d’un acudit, no?

  et segueixo!

 4. MA ha dit:

  Bon any una mica tard!

  A mi no em surt la foto… Censura??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: