Els colors de Jordània


La Mar Morta

Una de les coses que més em va sorprendre de Jordània és la manca de color. Evidentment no tot el país és igual, però una bona part del territori es limita a tonalitats de marró i gris, pròpies de les zones desèrtiques. Allà entens el què expliquen dels esquimals, que tenen una gran varietat de paraules per dir el què nosaltres resumint amb un simple blanc. Avui escric perquè tenia ganes de posar-vos aquesta fotografia feta a la Mar Morta, un contrallum clàssic, amb el sol ponent-se darrera d’Israel (aquí no es veu, però en d’altres fotos sí…). La veritat és que té gràcia veure a la gent asseguda al mig del mar, flotant com una poma. A mi no m’hi veureu, ja que només pensar en com quedaria després de ficar-m’hi m’entra la mandra… Però l’espectacle val la pena. D’allà vàrem anar al Mont Nebo, i el paisatge és realment curiós. Hauria pogut dir desolador, però té una connotació negativa que no m’acaba d’agradar.

Tenia ganes de posar-vos la fotografia del guia de Petra amb la samarreta del Barça, però me la guardaré (apostant fort…) pel dia 28 de maig! Però ja us puc dir que a Jordània hi he vist també els colors del Barça, en samarretes, gorres, escuts al cotxe… El Barça, després d’un any passat a l’ombra, ha tornat amb molta força a Orient. I ser de Barcelona et facilita, ja ho he dit, moltes gestions, a més de servir-te per rebre elogis per tots costats. I ara us deixo per continuar escrivint!

Per cert, que per aquí tot més o menys com sempre: de campanya, i amb espies per Israel que apareixen de sota les pedres!

One Response to Els colors de Jordània

  1. M. ha dit:

    Quin viatge tant aprofitat!

    Seràs a Roma el dia del partit?? És broma!!! Però com que a vegades t’organitzes tant bé!!!

    Escriu, escriu…a veure si acabes aviat.

    M

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: