Problemes…


Bé, per als fidels al bloc és un tema evident. No estic escrivint, ni molt menys, com l’any passat. Hi ha diverses causes: moltes coses (la majoria?) ja les he dites; cada cop he de dedicar més temps a la tesina, i per tant, no tinc massa temps per passejar i fer fotografies, ni per escriure… He de reconèixer que ja he començat a pensar què he de fer amb el bloc, perquè està clar que si no s’actualitza és millor avisar-ho. Total, que per ara intentaré escriure un parell de cops per setmana. Com que d’aquí un mes tornaré a marxar, pot ser que sigui el cop definitiu… Ja ho veurem.

Mentrestant, si a algú proposa algun tema, serà molt ben rebut!!

Malgrat tot, la vida al Líban continua… Tot gira al voltant de la campanya electoral, i de la participació d’Hesbol·là en la preparació d’atemptats a Egipte. Avui, per distreure el personal, ha vingut la Clinton. M’imagino que dirà que els EEUU tenen molt interès en que les properes eleccions se cel·lebrin en un clima de seguretat i llibertat, i que cal evitar les ingerències d’altres països… I pel què fa a altres notícies, doncs destacar que s’acaba d’inaugurar la capitalitat mundial del llibre a Beirut. I un dels actes que s’han fet, organitzat per l’ambaixada espanyola a Beirut, ha estat una conferència de’n Tomàs Alcoverro, on parlava de’n Josep Carner i la seva relació amb el Líban (pel què m’han explicat, ja que jo no hi vaig ser…). Val la pena la lectura de l’article a La Vanguardia. I probablement la del llibre de’n Carner!

5 Responses to Problemes…

 1. Marc Cortés ha dit:

  Ferran no abandonis el blog, no deixis d’escriure, encare que sigui un cop per setmana. A part que serveix per a ordenar les idees d’un mateix, serveix a més per a sentir-te a prop i saber que estas bé.

  T’animo a seguir i si necessites res ja saps on sóc.

 2. M. ha dit:

  M’apunto al que diu el Marc… Encara que només sigui un o dos cops per setmana…

  M.

 3. MA ha dit:

  Potser quan comencin a passar coses de debò al voltant de les eleccions tindràs més ganes de treure temps per escriure!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: