Veure el món per un canut…


A mesura que s’acosten les eleccions em confirmo més que l’espècie política libanesa no té res a envejar a la d’altres racons del món. Han tingut molt de temps per aprendre’n i han estat en unes condicions gairebé immillorables per a conèixer bé com pactar amb qui calgui per aconseguir el què t’interessa (que sovint es pot resumir en una paraula: poder). El preu que calgui pagar tampoc és tan important. En part, perquè qui el pagarà no serà el polític, sinó els ciutadans. Però això, a un home d’estat, què li preocupa.

Per aquestes terres hi ha tans exemples com vulgueu. Alguns discrets, d’altres escandalosos. Alguns amb pell d’ovella, altres amb pell i ossos de llop. Podeu triar entre tots els colors, ja que per tot arreu trobareu gent que ja no sap de quin color era la seva primera jaqueta… potser perquè (també) l’havia robada? Ara que tenim les eleccions a la vista (o gairebé) es comencen a veure moviments innocents, declaracions tendres, que serveixen per explicar o aclarir, que quan vaig dir allò en realitat no se’m va entendre prou bé. Donde dije “digo” digo “Diego”… Caldrà veure si tot això és només de cara a les eleccions, a poder participar de la festa, o si mira més enllà, als resultats d’aquestes, i a possibles canvis en un futur proper.

Tot plegat ha sortit una mica críptic, però és que les etiquetes i els noms tampoc són tan importants. Però espero posar-los aviat.

2 Responses to Veure el món per un canut…

 1. M. ha dit:

  Un pessimista et veig…Aquí, no et pensis, els polítics igual…Tant matar-se PP i PSOE, i ara amiguets per poder manar a Euzkadi. Fins i tot en Rajoy sembla que vindrà`per Sant Jordi…

  La diferència és que aquí la gent ja no es mata…Només es diu el nom del porc quan convé…

  A veure si parles de quina importància té Sant Jordi al Líban. Perquè sembla que va néixer molt a prop d’aquí i que se li té molta devoció per aquesta zona del planeta. O potser ja vas explicar-ho l’any passat. Ara llegiré enrera a veure si vares dir alguna cosa.

  Una abraçada!

  M.

 2. M. ha dit:

  Bé. M’he prcipitat. He llegit el post de l’any passat i ja el recordo…Vares parlar abastament de Sant Jordi. Perdona l’oblit!

  M

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: