Atacs contra l’exèrcit


Després de la calma dels darrers dies (i setmanes) avui ha tornat a haver-hi un incident important quan una patrulla ha estat atacada a la regió de Zahle, a la Bekaa, a l’est del país. Les notícies no són gaire clares, però sembla que hi ha hagut 4 morts i més de 10 ferits. Paral·lelament s’han sentit trets en un poble proper. Tot plegat pot estar relacionat amb el món de la droga, que ha rebut darrerament uns quants cops per la part de l’exèrcit que intenta eliminar un negoci que dura des dels temps de la guerra. El problema és que part d’aquesta droga sembla que serveix per a millorar l’economia d’Hesbol·là, que en certa mesura controla part de les plantacions. Droga que serveix per a alimentar el Líban i bona part de l’exterior.

Continuen, d’altra banda, els efectes de la detenció a Egipte d’un membre d’Hesbol·là acusat d’organitzar el pas d’armes a Gaza durant l’atac d’Israel.

One Response to Atacs contra l’exèrcit

  1. Calín ha dit:

    Ja se sap que els diners no cauen del cel, era lògic que és financessin d’alguna o altre banda. Com a tot arreu, l’única diferència és que al Líban intervé l’exèrcit en comptes de la policia. Hi havia una cançó que ja anomenava “el rojo libanés”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: