La força del temps…A les fotografies de l’últim àlbum (el de la visita a Batroun de la que us parlava abans d’ahir) hi ha uns quants exemples del què pot fer el temps amb la col·laboració de la naturalesa. És una d’aquelles coses que sempre m’ha impressionat, a la que no acabo d’acostumar-me. La fotografia que us poso avui pot semblar una mica absurda. Hi estic d’acord. Però era la primera vegada que veia un “arbre cactus”. Perquè això és el què és. A la dreta de la fotografia s’hi veu una porta que permet fer-se una idea de l’alçada total. El tronc és d’uns 40 cm d’ample.

Reconec la meva total ignorància en tema de cactus (en concret, i de plantes en general). O sigui que si resulta que en realitat no és, com m’ha semblat, un tipus d’Opuntia sinó un tipus d’alzina típica de Síria agrairé que algú m’ho digui. Però mentrestant, continuaré pensant que la unió de temps i naturalesa és formidable.

És veritat que no sempre el resultat és poètic i estètic. I si no només cal veure el què ha passat a L’Aquila i voltants. Però fins i tot en aquests casos cal tenir en compte que són fenòmens que han permès que el món sigui com és. És una desgràcia, evidentment, per tota la gent que ha mort, a perdut familiars i amics, ha perdut casa i béns… És una gran desgràcia. Però ens recorda una cosa que sovint procurem oblidar, i és que no sempre estarem per aquí. I com se sent sovint en casos així, vivim de miracle, per molt que els avenços científics i una certa vanitat social a vegades ens pugui fer oblidar tot plegat.

One Response to La força del temps…

  1. Mateo Toledo Gómez ha dit:

    Hola Ferran!!

    Aunque sea de tarde en tarde, me pongo en contacto contigo. Quisiera enviarte unas fotos de tus padres, ya que estuve con ellos en el “pueblo” de Ares, haciendo de intendencia para los que hacían una parte del “Camino de Andorra”, y no tengo tu dirección electrónica. La espero. Un abrazo…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: