Molta feina


Bosc de cedres a Bcharre

Aquest hivern ha estat diferent que el passat. Bàsicament, la diferència ha consistit en la quantitat de feina que he tingut (i que encara tinc per davant) que no m’ha permès els desplaçaments de l’any passat. M’he quedat amb les ganes d’anar a esquiar algun dia, o de fer una excursió a la neu… Una altra vegada serà! Però no volia quedar-me amb les ganes de posar-vos alguna fotografia de l’hivern libanès. La d’avui està feta a Bcharre, al nord del país, pel Jaume, quan va estar per aquí ara fa un any. Ara mateix de neu ja en queda menys, tot i que ha nevat fins fa poc. I en pocs dies el blanc deixarà pas als verds vius, amb pressa per créixer abans que el sol sigui massa fort i el groc marronós torni a guanyar terreny.

Diumenge espero poder anar al sud. Però allà, amb l’excepció del mont Hermon, no hi ha neu. No sé si podré conèixer algun racó nou, o ens quedarem amb la base de la FINUL i Tir. Però en qualsevol cas espero poder portar noves fotografies, que ara ja fa dies que no tinc novetats.

Per aquí tot segueix igual. És a dir, amb algunes notícies curioses (dos cotxes de jutges que apareixen amb trets…), un mort aquí i un mort allà per raons poc clares, l’oficial de la MEA que encara està desaparegut i ja ningú en parla, helicòpters sobrevolant Beirut (cosa poc habitual), reunions del Parlament suspeses per falta de quòrum, i campanya electoral per tot arreu…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: