El Ministeri del Treball


Després d'un incendi l'any 2004...

Després d'un incendi l'any 2004...

Ahir vaig estar al Ministeri del Treball, al costat de l’església de Sant Miquel, en un dels barris on la guerra civil va ser més intensa, en plena línia de demarcació. Encara s’hi poden veure unes quantes cases que segueixen intactes i permeten observar el desgast enorme provocat pels projectils que van rebre durant una vintena d’anys. El barri està dominat pels cartells polítics d’Hesbol·là i d’Amal, amb fotografies dels màrtirs de la resistència, malgrat l’acord al què es va arribar per eliminar-los.

L’edifici del ministeri no és precisament una joia de l’arquitectura. Ni tan sols és un exemple del què hauria de ser un edifici públic. És una cosa cutre, bruta i descuidada, que diu molt del ministeri en qüestió… Em va sorprendre, sincerament, trobar-me pujant una escala que podria ser la dels antics edificis públics que es troben (o es trobaven, ja no ho sé) en el Raval, per exemple. Descuidats, amb vidres trencats i/o bruts. El mobiliari, a més de ser vell, està tan descuidat i destrossat com l’edifici. I l’ambient que s’hi respira, a més dels vicis típics d’aquests tipus d’establiments públics on trobes gent fent cua sense saber massa bé si és la cua adequada, posseeix el toc exòtic d’un edifici poc apte per a la funció que hauria de fer. No sé (procuraré informar-me’n i actualitzar la informació) si és el mateix edifici que el de la imatge, que va ser atacat durant uns (els??) incidents que es van produir el mes de mag de l’any 2004

Si a més, com era el meu cas, pretens demanar amb calma a la gent que hi ha allà informació sobre tràmits, la desil·lusió és total, ja que, evidentment, no tenen temps per a atendre’t, perquè han d’atendre a altra gent. La conseqüència: hauré de tornar-hi un altre dia, i hauran de dedicar-me més temps del que hauria estat necessari si la primera vegada m’haguessin atès millor. Una llàstima.

One Response to El Ministeri del Treball

  1. Lali ha dit:

    Veig que l’atenció al públic no entén de fronteres, tot i que aquí hem millorat bastant (com a mínim en alguns sectors!
    Ànims!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: