Últims dies


Barbacoa a Tannourine

Mentre preparo les coses per poder marxar tranquil, sense deixar temes a mitges, busco un forat per a posar-vos les penúltimes paraules sobre el què ha donat de si aquest temps passat aquí.

Les últimes hores m’han permès un altre matí a la platja, compartida amb dues persones més. Tranquil·litat absoluta, en un ambient que, tot i que no era paradisíac passava amb nota el què es pot esperar d’una platja al Mediterrani. Em va sorprendre els combats entre els crancs que aprofitaven un dia sense gent per a passejar-se per un dels extrems de la platja. Ahir un partit de tenis, i aquest matí un de futbol. Una bona manera de preparar els quatre dies que passaré (amb feina, a més de la barbacoa de la foto…!) a Al Tilal abans de marxar cap a Barcelona el proper diumenge a quarts de cinc de la matinada (les nits a l’aeroport de Beirut són de plena activitat amb els vols més econòmics).

Pel què fa al país, sembla que ja ha començat la pre-campanya de cara a les eleccions de l’any que ve. Potser caldria parlar de la pre-pre-campanya, però el fet és que en Michel Aoun va fer ahir un viatge al sud del país (de la mà de membres d’Hesbol·là) per preparar el què sembla que han de ser unes eleccions especialment importants. Però la importància de les eleccions podria quedar en un segon terme si es confirmen els rumors (de nou els rumors!) que anuncien un octubre calent o un novembre mogut arrel de les declaracions d’alguns polítics israelites i dels representants d’Hesbol·là.

La normalitat, per altra banda, segueix en plena ebullició… dissabte hi va haver nous aldarulls en un dels barris de Beirut, amb cinc ferits, un dels partits queixant-se del fet que algunes zones queden fora del control de l’Estat mentre d’altres han de complir la llei.

I a tot això cal afegir-hi uns Jocs Olímpics que han passat sense pena ni glòria al Líban, país que no s’hi juga res, sense massa esperances reals de guanyar-hi res.

One Response to Últims dies

  1. M.P ha dit:

    A veure si som a temps de lleegir un altre post abans d’anar a Mdrid a veure la Montserrat. I fins a Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: