Estils de vida


Ahir vaig aprofitar que passava per davant de casa la versió local del drapaire per fer una fotografia. Volia que sortissin també els dos nanos que anaven amb ell (segurament els seus fills), però no vaig voler ser massa descarat.

Són dos estils de vida els que apareixen a la foto… dos menes de carros. Aquesta vegada tampoc vull fer-me pesat parlant de nou dels mitjans de transport, sinó del fet que aquí, a la gent que fa aquestes feines, se’ls anomena (a vegades) siris. I és que aquest tenen total llibertat perentrar el país, però sovint, la gran majoria, per acabar fent les feines que molts libanesos no ferien ni bojos.

El fet és que, per venir aquí a fer de drapaire, la situació a Síria deu ser molt més greu, tot i que costa imaginar!

Aquest escrit us el poso avui perquè demà nosé si podré fer-ho, i diumenge pot ser un altre dia interessant! Demà torno a anar a Hassroun (hi tindré una mica més de fresca!) Si puc torno amb alguna foto…

One Response to Estils de vida

 1. Hiram de Byblos ha dit:

  Such a guy is definitely not Lebanese. I would say, hmmmm, a Syrian immigrant …
  Maybe you did precise it afterwards, but I do not understand a single word of your dialect (catalan ?). Since you seem to be Spanish (but with another regional identity I guess 🙂 ), why don’t you write in spanish ?
  Comprendo un poco esta idioma ; hay un numero importante de Libaneses quienes hablan el frances, y entonces podemos comprender esta idioma tan proxima.

  Regards,

  Hiram

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: