Al poc temps, bona cara!


No és una simple excusa, sinó més aviat una disculpa. Si darrerament no escric amb la freqüència desitjada és perquè començo a anar just de temps. Potser també hi té alguna cosa a veure el fet que la situació estigui molt més normalitzada, però no és el principal motiu. De la normalització, prefereixo no parlar-ne gaire, ja que aquí es té la tendència a eternitzar les situacions (siguin de guerra, de conflicte, de blocatge… l’abscència de president, o de govern…).

La propera setmana estaré fora de Beirut, i no crec que pugui escriure res. Estaré a un poblet que es diu Maad, a Al Tilal. Tinc pendent parlar un dia del treball que es fa allà per ajudar a dinamitzar una zona amb greus problemes laborals (i per tant econòmics), oferint cursos per a desenvolupar negocis relacionats amb el turisme.

Si no podré escriure, espero com a mínim poder fer algunes fotografies que acompanyin els propers escrits (potser no ho sembla, però no és fàcil trobar una imatge per a cada cosa que escric… de fet ara estic pensant en quina posar avui!)

A la falta de temps per a escriure, bona cara! És una demostració més que la vida aquí és molt més normal i menys aventurera del què pot semblar.

I abansd’acabar, aquí ja tenim l’estiu. La calor apreta, i sortir segons a quines hores és com passejar-se per la Diagonal durant el mes d’agost… Jo continuo amb una de les meves aficions particulars: buscar l’ombra a qualsevol preu! Per compensar-ho, finalment he decidit posar una fotografia tan refrescant com vella (jo feia la foto, per sort!)

3 Responses to Al poc temps, bona cara!

  1. ferrancanet ha dit:

    Com heu pogut veure no he contestat els comentaris recents. Per sort alguns no demanaven respostes, però d’altres sí… Després m’hi poso!

  2. Calín Semaan ha dit:

    Per desgràcia nostra “pel que fa al blog” comences a tenir força feina, això a Beirut és molt bona senyal. Molts ànims i bona feina!

  3. ferrancanet ha dit:

    Esperem que pugui trobar la manera de seguir posant el blog al dia… tot ésqüestió d’organització (més o menys…)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: