Tornem-hi!


 

Després d’un cap de setmana més aviat mogudet, tornem a l’activitat normal del blog. Hi ha algunes notícies a comentar, una mena de resum setmanal, degut al retard a l’hora d’escriure.

La primera, és que un aclariment: jo no estava en el lloc de l’accident del vehicle de la FINUL en el què ha mort un soldat de l’exèrcit espanyol. Tot i que sí que conec a un dels soldats que està allà, i a un coronel que treballa a l’ambaixada.

La segona notícia té relació amb la fotografia, i poc a veure amb el Líban. I és que hem rebut una donació per el club juvenil Alnaïr, amb el què col·laboro les tardes. Amb aquesta ajuda podrem organitzar una sala d’informàtica, a més de disposar d’una càmera de vídeo gairebé professional i d’un iMac per a editar vídeos… M’encanta veure que hi ha gent que no només valora la feina que es fa, sinó que amés hi col·labora. La fotografia no és un païssatge libanès, sinó un detall del meu dit… i és que no me n’he pogut estar!

Més notícies? Una de dolenta: el viatge del Canyardo i la MP al Líban haurà d’esperar. Aquestes dues persones que en la vida real són els meus pares 🙂 finalment no vindran a causa de la bona situació (?) per la que està passant el país, que ha estat aprofitada per augmentar els preus dels viatges i els hotels… En fi, que els libanesos encara conserven alguna cosa dels fenicis, si més no a l’hora de fer negocies! I per un estiu que (per ara) la cosa està tranquila és normal que ho aprofitin…

I per acabar, només dir que les coses per aquí segueixen igual: sense govern (tampoc podem demanar massa, no?), però amb president. Amb una normalitat força tranquila a la majoria del país, malgrat que encara hi ha notícies esporàdiques de problemes al voltant dels camps de palestins. Però a Beirut sembla que està tot més calmat.

2 Responses to Tornem-hi!

  1. Canyardo ha dit:

    Per al·lusions i en honor a la veritat: La responsabilitat de l’augment de preus dels bitllets d’avió no la podem carregar damunt dels libanesos. Tothom s’hi ha apuntat, probablement a causa de l’augment de la demanda.

  2. Calín Semaan ha dit:

    Penseu que el Líban no té dades demogràfique des d’abans de la guerra civil i que la majoría dels que poden emigrar ho fan, i és clar a la mínima que es pot tornar és torna i més si la cosa pinta “tranquil·la”. Tot i que n’hi ha molts que des de sempre tornen a casa a l’estiu, són com “l’almendro” però sense turrons. Esperem que tot és regularitzi i amb una mica de sort sigui tan fàcil anar a París com anar a Beirut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: