D’altres éssers vius


Després d’haver dit alguna cosa sobre els animals que es poden veure pel Líban, avui voldria insisitir sobre una qüestió que ja he comentat altres vegades: els arbres que es troben a Beirut.

Però abans faré una nova aportació a la col·lecció d’animals (aquest fora de Beirut; al Nord, al costat de la Kadisha…): una guineu! Un moment: el temps per resoldre el dubte de si era un gos o un gat, mentre ens passava per davant a la carretera. Ni gat ni gos, una guineu, amb la seva elegància particular.

Tornem als sers vius no animats… Un exemple del què us deia fa uns dies, referint-me als arbre que es poden trobar enmig de la ciutat. En aquest cas es tracta d’un eucaliptus. Sobre la situació de l’arbre en qüestió es podrien fer unes quantes reflexions, senzilles si se segueix el fil lògic: curiós que estigui al mig del carrer; ja l’haurien pogut plantar pensant-ho millor; però potser ja hi era quan van fer la vorera, i la carretera; doncs ja haurien pogut fer-ho millor, tot plegat! Són coses que es poden veure a tot el món. Aquí, també, i potser una mica més…

En qualsevol cas, la zona on hi ha aquest exemplar està plena d’eucaliptus de la mateixa mida, amb la qual cosa es pot imaginar fàcilment un bosquet d’eucaliptus… simpàtic, un cop més, aquest país!

One Response to D’altres éssers vius

  1. Alex ha dit:

    Aquesta foto, sembla la mirada indiferent d’un eucaliptus!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: