Com més aviat millor


Una gardènia del balcó

Maig és, segurament, la millor època per visitar el Líban. Dies d’un sol imponent, amb una temperatura realment agradable. Ja no hi ha gaires dies de pluja, però la vegetació està en el seu moment de màxima bellesa, amb tot tipus de flors, verd per tot arreu, aigua en abundància…

A mesura que passen els dies la temperatura va augmentant, el sol es va imposant, el verd es va apagant, apareixen de nou els mil tons marronosos i la pedra guanya terreny a la vida… fins arribar a finals d’estiu, on es pot veure l’avantsala del desert.

Si veniu abans de maig us podeu trobar fàcilment amb dies passats per aigua, que poden convertir les visites turístiques en una cosa una mica antipàtica, ja que el país no està pensat per a això. Però per contra tindreu la possibilitat de veure la neu omplint les muntanyes libaneses. Un espectacle també digne de veure.

La fotografia d’avui és de la terrassa de la meva habitació. Una gardènia plena de flors que competeix amb geranis i altres espècies per veure qui és més generós. I tot amb un sistema de rec automàtic casolà que funciona força bé.

Ja veieu que per aquí, a més de certes mogudes nocturnes, tenim moltes coses que val la pena conèixer!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: