Sortides nocturnes


Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, la nit es converteix en un moment en el que sortir de casa després d’una jornada de treball és realment agradable. Les possibilitats són moltes, tant aquí com allà. Però aquí n’hi ha encara algunes més. Com per exemple anar a “fer quatres tirs”.

Abans d’arribar al Líban, aquesta frase m’hauria fet pensar en una pilota i una porteria; i en passar una estona xutant a porta. Hi ha mil combinacions: un ràpid, un camp a camp, un rei de la pista, penaltis…

Si algú m’hagués dit que tirs en aquest cas vol dir trets, no de xuts, hauria hagut de recordar el què a vegades algú m’ha explicat en relació a la caça. És un tema absolutament desconegut per a mi, i aquí les possibilitats es reduexien a disparar contra algun animal que es bellugui.

Però al Líban aquesta distracció nocturna no té res a veure ni amb el futbol ni amb la caça. Es tracta de sortir per provocar o per ser provocat, i tenir l’excusa per intercanviar uns quants trets entre diferents grups político-socials. I una hora d’intercanvi de trets dóna per tirar-ne uns quants… És una versió realista del paint-ball. I a més, sense haver de pagar.

Fins fa uns dies (ara parlo dels dos últims mesos) la gent en tenia prou amb la versió pacifista del “fer quatre tirs”, a base de petards i coets. Però de mica en mica va augmentant el to. El tema pirotècnic m’ha fet recordar les revetlles de sant Joan, quan organitzàvem guerres de petards i coets. Espectacular, sempre i quant sàpigues que el que tens davant també pretén passar una estona entretiguda.

En fi, tot són maneres de passar l’estona!

2 Responses to Sortides nocturnes

  1. Gordopilo ha dit:

    Quins temps aquelles revetlles de Sant Joan!!!

  2. ferrancanet ha dit:

    Quins records Gordopilo!! Quan perdies els dits a base de trons llençats tard (o millor dit, no llençats!) O la plaça del Tauró, a Matadepera! Bons temps : )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: