Una ministra, una detenció, un president i uns quants avions…


Avui tenim de tot. Els diaris van carregats de notícies. N’hi ha de tots colors.

Podríem començar per la que suposo que és la més coneguda per allà: la visita de la ministra de defensa Carmen Chacón a les tropes espanyoles que formen part de la FINUL, i que estan en una franja en el límit amb la frontera amb Israel, per vigilar que no hi hagi problemes i ajudar a l’exèrcit libanès a complir la seva feina.

No sé si allà haurà tingut repercusió o no, però aquí és notícia de portada la detenció per part d’Hezbollah d’un dels membres (francès) d’una delegació de la Internacional Socialista, de visita al país. Per a alguns es tracta gairebé d’un segrest, mentre per altres és la cosa més normal del món que un grup armat retingui a una persona per controlar el seu territori.

Li van preguntar què hi feia allà, per què tenia una càmara de fotos, li van mirar les fotos (fins aquí normal, no Jaume?) i després de parlar amb els responsables el van portar a una cel·la on el van tenir durant 5 hores. Simpàtics aquests vailets!

El president, és el de sempre, el d’aquí, que sembla que ara es volen prendre seriosament les converses per desbloquejar la situació (jo afegiria: i jo m’ho crec!) Com altres vegades, tant de bo m’equivoqui! Haurem d’esperar fins el dia 13 de maig per veure si hi ha possibilitats reals.

I finalment, els avions, són els 12 que, segons l’exèrcit libanès, van sobrevolar ahir el país (no només la frontera, sinó que van aprofitar per fer un reconeixement de Beirut i els voltants).

I després diuen que el turisme està tan malament?!

One Response to Una ministra, una detenció, un president i uns quants avions…

  1. Alex ha dit:

    Ferran!!!!
    Jo em cuidaria molt de mai ser Ministre perquè sempre són molt lluny de la realitat. Si hagués de detenir alguna cosa, detindria el temps per poder assaborir-lo millor. Si fos President, donaria la Creu de Sant Jordi a tots els que sou uns Herois Anònims i en quant els avions, m’estimo més anar a peu.

    Cuidat valent!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: