Ara que fa 20 anys…


Com que ja no puc dir allò que deia en Serrat d’ara que tinc vint anys, i encara no puc dir el què deia més tard fa vint anys que tinc vint anys, només puc dir ara que fa vint anys de quan estava fent 8è d’EGB a l’escola Santa Anna. És un bon moment per recuperar antigues amistats oblidades pel temps. Al dinar organitzat ahir hi era pràcticament tothom, menys el menda, com dirien en castellà… Malgrat això espero poder posar una fotografia amb els assistents per poder comparar-los amb els de la foto Danone… i si fa falta m’hi afegeixo amb el Photoshop! (aquí la teniu… tot i que per ara no hi surto!)

Ha anat bé que la celebració fos en una època de tranquil·litat ja que així em permet tenir més temes per escriure… El què podria ser considerat com la notícia d’aquests dies són les dues morts que s’han cobrat, per ara, els trets d’alegria dels què parlava fa uns dies. En dues del es ocasions en què s’han produït a més dels simples trets de kalashnikov s’han utilitzat també algun tipus de RPG, similar al de la fotografia on surt en mans d’un soldat libanès.

Ara ja fa uns dies que la situació està més bloquejada que mai, sense ni tan sols iniciatives internacionals per intentar fer alguna cosa. Els més optimistes pensen que senzillament es pot seguir funcionant sense president ni parlament, tot i que el mes vinent es jubila el cap de l’exèrcit i que l’any vinent hi hauria d’haver noves eleccions.

Per cert, que fa uns dies vaig estar passejant per Iran, o com a mínim aquesta era la sensació que tenia passejant (en cotxe) per un dels barris xiïtes de Beirut. Un altre món! Espero poder un dia anar-hi amb calma i amb càmera de fotos per ensenyar-vos-ho!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: