Canvis a la vista


Si tot va bé els propers dies aniré canviant algunes coses del blog per facilitar l’accés a les coses que ja he escrit, de tal manera que d’un cop d’ull es pugui saber què i on es pot trobar.

Amb el consell del Ferran (un altre company del Santa Anna) ja són uns quants els que han demanat que expliqui una mica els diferents grups, ètnies i/ocomunitats que es troben al Líban, així com la història del país.

En resum, una introducció que permeti fer-se una idea del recorregut del país fins a l’actualitat. És una feina ambiciosa, ja que d’entrada cal que jo ho tingui clar, i per tant que llegeixi o parli amb algú que en sàpiga. Com en qualsevol altre país, la història depèn de qui te l’expliqui… o sigui que ja veurem què puc fer. El què vagi escrivint ho trobareu a l’apartat Una mica d’història, al final de la pàgina El Líban.

El Líban, per desgràcia, és un país amb una certa tendència a sortir en els mitjans de comunicació, i no precisament per bones notícies. És per això que bastants escrits els poso sota la categoria Situació, paraula que utilitzen aquí per referir-se a tot el què es considera propi de la situació actual del país…

Per poder conèixer el país, els diferents llocs d’interès, he posat també una categoria dedicada a les diferents visites que he anat fent a llocs que val la pena conèixer del país.

Espero que tot això serveixi per fer més fàcil l’accés a la informació que hi ha al blog…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: