De què va això?


Avui toca donar la benvinguda a un autèntic allau de lectors que vénen de La Vanguardia… Així doncs afegeixo aquest escrit per explicar una mica què trobareu en aquest blog.

Des de fa mig any estic vivint a Beirut, després d’una curta temporada a Roma, i d’uns anys circulant per Igualada, Terrassa i Barcelona. M’agradaria afegir-hi Manresa, però no he tingut la sort de viure-hi (més que durant alguns estius) tot i que la família ve d’allà i, pel què sembla, ara hi torna.

Doncs bé, per tenir a la gent informada i per poder conèixer millor un país que sovint desconeixem més del què pensem, vaig decidir començar aquest blog, per explicar coses de Beirut, o com veig la vida des d’aquí. I trobareu escrits gairebé diaris, on procuro parlar una mica de tot, per tal de poder-se fer una idea de la vida al Líban, de la societat libanesa i de les peculiaritats (que són moltes) d’aquest país. Per això pot ser útil utilitzar les categories que teniu a la dreta, o el núvol de les etiquetes, que també trobareu a la barra lateral. I si algú té algun suggeriment o comentari a fer serà molt ben rebut!

Finalment, tot i que potser em repeteixi massa, no vull deixar de dir que les fotografies que trobareu en aquest blog (o la majoria) són fetes pel Jaume Canet, el meu germà, que va estar aquí fa unes setmanes.

No dubteu que el Líban és un molt bon país, i que, sense cap mena de dubte, malgrat els problemes que pot tenir val la pena visitar-lo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: