Més respostes


Post dedicat a contestar els darrers comentaris que heu deixat. Tenen temàtiques molt diferents, o sigui que l’escrit d’avui serà com una macedònia (o un líban… que també podria dir-se així!)

El Jaume finalment ha fet acte de presència, per dir que amb el blog ja està content… Si home! No sé com s’hauria de fer per poder organitzar el tema de l’exposició, però em sembla que no hauries de deixar passar aquesta oportunitat. Potser pots fer una escapada per preparar-ho? S’accepten propostes de nou!

El Jordi dóna una notícia que a mi m’ha alegrat molt: la victòria de l’equip de futbol del club Tempir en el campionat de futbol que s’organitza a Portugal des de fa ja uns quants anys… Felicitats Jordi (i de passada felicita al Dérek i al Manel!)

El Marc anuncia la creació d’una nova pàgina dedicada a la Interactivitat (dins del món del màrqueting i la publicitat). Fa goig veure a la gent animada amb el tema d’internet…

El Canyardo parla d’un llibre suplement del diari libanès L’Orient-Le Jour que porta per títol Réinventer Le Liban, títol bastant significatiu de per on van els trets (en sentit metafòric) en aquest país, quan es parla de reinventar el país… Fa també un comentari al llibre que vaig penjar fa uns dies del Pierre Pinta. Efectivament, és bastant pessimista i sovint massa àcid, però em sembla que se’n pot aprofitar alguna cosa per barrejar-ho amb altres descripcions massa idíl·liques.

I finalment la MA només diu dos noms: Dafne, Estela… un dels memorables esquetxos del Tricicle!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: