bon profit!


Pensant en el que us diria avui he arribat a una pàgina que m’ha ajudat a decidir-me: encara no he dit res sobre el menjar libanès…

Ja sé que els últims anys han proliferat els restaurants libanesos (a Barcelona, per exemple), i que per tant possiblement ja coneixereu algunes de les possibilitats que presenta la cuina libanesa. Malgrat tot, pel què em deia el Jaume, hi ha una diferència considerable entre el què es menja aquí i el què es menja allà. Per fer-se una idea, el típic entrepà libanès, fet amb pa libanès (semblant a un crêpe) embolicat de tal manera que pots posar-hi de tot, aquí el pots trobar per menys d’un euro i amb gairebé un quilo de pollastre, patates fregides, amanida, salses…

Si entrem en el camp dels plats autèntics, les possibilitats són enormes, i realment delicioses. L’únic problema, per a mi, és el nom. Sóc incapaç de recordar els noms dels plats. Però és un problema relatiu, ja que demano qualsevol cosa i sempre quedo content

De totes maneres, el dinar tradicional inclou una gran diversitat de plats, i cadascú es serveix el què vol… Després hi haurà un o dos plats més de carn o peix, i finalment els postres, on també solen aparèixer diferents possibilitats (el més recomanable és tastar-les totes!)

Si encara no esteu decidits a venir cap aquí, el tema gastronòmic pot ser un argument més… Si ja ho esteu, podeu aprofitar la primavera, abans que la calor, i d’altres coses!

Advertisements

3 Responses to bon profit!

  1. Lali ha dit:

    Mmmm! Quina bona pinta que fa tot. Quan encara vivia a Bcn anava sovint a un restaurant que es deia el Gallo Quiriko que era boníssim!
    Que tinguis una bona Setmana Santa!
    Una abraçada
    Lali

  2. Marc ha dit:

    Bon dia Ferran,

    T’escri aqui (el darrer post que has posat) perquè m’agradaria, si tens cinc minuts, que comparteixis amb nosaltres com viviu els cristians la Setmana Santa a Beirut. Desconec si ho podeu fer amb normalitat..

    Cuida’t

  3. ferrancanet ha dit:

    Marc, “m’encanta que em facis aquesta pregunta!” perquè pots imaginar-te que escriure cada dia requereix sovint un esforç d’imaginació que no sempre aconsegueix trobar un tema interessant… Com que m’ha arribat el comentari segons després de penjar el post d’avui, deixo per demà la resposta…

    Però t’avanço que aquí la podem viure amb total normalitat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: